Kettlebell, bodyweight workout en Bootcamp

De Kettlebell is de uitvinding van de laatste jaren! In de westerse landen dan, want de kettlebell wordt in Rusland al vele jaren succesvol gebruikt door topsporters, speciale eenheden van politie en leger en zelfs door kinderen. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer trainen. De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig. Kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote maar positieve impact op het lichaam. De resultaten op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa is dan ook enorm.

Of het nu gaat om conditie verbeteren, sterker worden of afvallen. De training is geschikt voor iedereen en je hebt gegarandeerd resultaat.

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, bos, park of duinen.

Kenmerken bootcamp training:
Sporten met plezier
Actief bewegen in de buitenlucht
Uitdagende omgeving
In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
Fit en soepel worden (of blijven)
Op je eigen niveau trainen
Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer

De trainingen vinden in groepsverband plaats altijd onder begeleiding van een bekwaam instructeur. Tijdens de training wordt nauwlettend de juiste uitvoering van de oefeningen in de gate gehouden. Met behulp van kettlebells en met gebruik van eigen lichaamsgewicht of dat van een partner als weerstand, volgen je een circuittraining waarin diverse onderdelen aan bod komen. Alles op hoge intensiteit, waarbij de arbeid:rust verhouding het mogelijk maakt dat iedereen op maximaal vermogen aan de training kan deelnemen. Voorwaarde voor het snelle resultaat is wel dat je bereid bent om er keihard voor te werken.