Stay Away Workshop

Deze workshop is een kennismaking met het Stay Away programma. Er zullen verschillende workshops in de regio gehouden worden, waarna bij voldoende belangstelling we een 10-delige cursus zullen aanbieden. Zelfverdediging, rollenspel, awareness en scenario training zijn onderdeel van deze cursus.

“A must for every woman and fantastic introduction to the Stay Away program. This seminar will teach you core fundamental information that will help you avoid and confront dangerous or uncomfortable situations. You will learn a few simple techniques with limited practice time, but regardless you will walk away with a sense of empowerment and confidence.”

Waar? In de gymzaal van de basisschool De Oase, Belcampostraat 9, 3544NE Utrecht
Wanneer? Woensdag 22 mei 2019 tussen 19:30 en 22:00.
Voor wie? Alleen voor vrouwen en vanaf 15 jaar oud.
Hoeveel? €25,- p.p.

Geïnteresseerd? Meld je aan door een mail te sturen naar: info@kravmagaleidscherijn.nl met je contact gegevens en in het onderwerp: Aanmelden Stay Away Workshop.

 

10 delige Stay Away cursus voor vrouwen

Stay away is wereldwijd het nr 1 vrouwen empowerment programma. Weerbaarheid voor vrouwen waarin zij leren zichzelf te verdedigen en voor zichzelf op te komen.

  • Voel jij je ongemakkelijk in het bijzijn van bepaalde mannen en weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan?
  • Heb je er moeite mee om ‘nee’ te zeggen of je stem te verheffen als iemand over je grenzen gaat?
  • Mis je het zelfvertrouwen om voor jezelf op te komen en te kunnen vechten voor wat je waard bent, als de situatie daarom vraagt?

DAN MAG JE DEZE CURSUS NIET MISSEN!

Deze unieke cursus heeft zijn effect bewezen, want het is al wereldwijd aan meer dan 85.000 vrouwen gegeven. In deze cursus leer je mentale, verbale en fysieke vaardigheden om weerbaarder te zijn in situaties van “gender based violence”. Gender-based violence treft voornamelijk vrouwen.

WAT IS STAY AWAY FYSIEKE EMPOWERMENT VOOR VROUWEN?

Ook jij kunt je krachtig en sterk voelen. Je bent zelfverzekerd en overtuigd van je fysieke en mentale kracht, zodat je je leven en relaties veel meer naar je hand zet. Dit is precies waar de fysieke empowerment cursus Stay Away over gaat. De cursus leert je vaardigheden die nodig zijn om als vrouw volledig in je kracht te staan. Stay Away is de cursus fysieke empowerment van de IKMF speciaal ontworpen voor vrouwen. Bij fysieke empowerment en zelfverdediging voor vrouwen zijn er immers andere dingen belangrijk dan bij een cursus voor mannen. Ook zijn er specifieke scenario’s die in het bijzonder voor vrouwen een gevaar vormen. Tijdens deze cursus behandelen we de drie centrale aspecten van zelfverdediging: mentale, verbale en fysieke vaardigheden.

Meld je aan door een bericht te sturen naar info@kravmagaleidscherijn.nl

 

woman-logo