Stay Away workshop

Voel jij je soms onveilig?

Terwijl je in het donker naar huis loopt na een feestje?

Als die vervelende collega naar je toekomt in een dronken bui?

Als jouw ex je niet met rust laat?

1 op de 4 vrouwen krijgt te maken met ongewenste intimiteit. Wat betekent ongewenste intimiteit? Een vreemde mans hand op je bil tijdens het uitgaan. Jouw collega die net wat te dicht bij komt bij de borrel. Een bekende die jou niet met rust laat. Je hoort steeds meer over ongewenste intimiteiten op het werk of in je privé leven.

‘Dat moet je maar opvatten als een compliment’ hoor je wel eens. Of; ‘gewoon negeren’. Wat als zo’n situatie uit de hand loopt?

Wil jij sterker in je schoenen staan? Iets uit willen stralen zodat mannen je met rust laten? Weten dat als jij ooit in die situatie komt dat je van je af kan bijten  -letterlijk-? In mijn visie zou iedere vrouw zelfverdediging moeten leren. Het is helaas nodig.

 “Ik stond op een plein in Utrecht, samen met mijn vriend. Terwijl 4 jongens ons hevig aan het uitschelden waren. Mijn vriend had er misschien 1 of 2 aangekund als ze fysiek zouden worden. Maar dan waren er nog altijd twee teveel. We hebben uiteindelijk de politie gebeld. Ik voelde me zo onveilig. En het belangrijkste: Ik wist niet wat ik moest doen. Als ze echt kwaad hadden gewild was het gelukt. Toen besloot ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik wilde van mezelf weten dat als ik ooit weer in zo’n situatie terecht zou komen ik mezelf kan verdedigen. Toen ben ik begonnen met Krav Maga.” – Deelneemster Stay Away

Tijdens de Stay Away workshop leer je:

  • Hoe je een vervelende situatie de-escaleert.
  • Hoe je een zelfverzekerde houding kan aanleren
  • Waar je op moet letten in alledaagse situaties.
  • En hoe je van je af bijt.

Tijdens de workshop zijn er ‘bad guys’ aanwezig. Ze doen je natuurlijk niets, ze zijn er zodat jij op hun kan oefenen. Je leert hoe je ze kan afschrikken. En, in het ergste geval: Hoe je ze in elkaar mept.

Wat een heerlijk gevoel van vrijheid als jij weet dat je voor jezelf kunt opkomen. Wat een rust geeft dat mee. Wat een zelfverzekerdheid.
Ben jij een vrouw ouder dan 15 jaar? Meld je aan voor de volgende Stay Away workshop:
25 november van 19:30 tot 22:00.
In de gymzaal van de basisschool De Oase, Belcampostraat 9, 3544NE Utrecht
Het kost €30,- p.p.
Stuur een mail naar: info@kravmagaleidscherijn.nl
Met je voor en achternaam met het onderwerp: Stay Away Workshop

woman-logo